Az eblog.hu felhasználási feltételei

A szolgáltatást a SAKÁL MÉDIA KFT. (a továbbiakban: Üzemeltető) nyújtja az alábbi feltételekkel. A weboldal meglátogatásával Ön elfogadja ezeket a feltételeket.

Preambulum

Tilos a blogoldalakon másokat sértő, a társadalomra veszélyes, a hatályos magyar jogszabályokba vagy a jó erkölcsbe ütköző, illetve a szolgáltató érdekeit sértő anyagokat elhelyezni. A szolgáltatás használatával vállalja, hogy szerverünkön nem tárol semmiféle szerzői jog védelme alatt álló tartalmakat. Szövegek vagy más anyagok (képek, hangfájlok stb.) feltöltésével Ön kifejezetten kijelenti, hogy az adott anyagok publikálási jogával rendelkezik.

Az Üzemeltető fenntartja a jogot, hogy a jelen felhasználási feltételeket megsértő oldalakat végérvényesen, akár előzetes figyelmeztetés nélkül is törölje.

Előzetes engedély nélkül a blogfelületen reklámot megjeleníteni tilos, valamint a blogoldal, illetve a hozzá tartozó domén harmadik személynek nem átadható.

Az Üzemeltető nem vállal felelősséget a blogokon elhelyezett információk valódiságáért, sem más megjelentetett tartalmakért. Nem vállalunk felelősséget a szolgáltatás egészére vagy részére vonatkozó szüneteltetésekért, a leállásokból eredő vélt vagy valós károkért.

Az eblog.hu bármely felületének ártó szándékű megváltoztatására tett kísérlete bűncselekmény. Jelen feltételeket az Üzemeltető bármikor előzetes figyelmeztetés nélkül megváltoztathatja.

Jogi háttér

Az Üzemeltető az elektronikus kereskedelmi szolgáltatások, valamint az információs társadalommal összefüggő szolgáltatások egyes kérdéseiről szóló 2001. évi CVIII. tv. (Ekertv.) 2. § lc) pontja alapján közvetítő szolgáltatónak minősül, mivel mindenki számára elérhető ingyenes tárhelyet biztosít.

Az Üzemeltető az Ekertv. Alapján nem köteles a blogok moderálására, de arra személyi apparátusával nem is képes, felelőssé nem tehető olyan jogellenes cselekményekért, melyet tudomása nélkül a felhasználói folytatnak. Minden tudomásunkra jutott jogsértést megakadályozunk, valamint a törvényben foglalt együttműködésekkel segítjük a hatóság munkáját.

Panaszkezelés

Ha jogsértő tartalmat talált oldalainkon, írjon nekünk a info[kukac]eblog.hu e-mail címre. Az eblog.hu speciális tárhelyszolgáltatóként működik, mivel blogoldalak indítását teszi lehetővé bárki számára. Az oldalakon megjelenő tartalmakat azok szerzői töltik föl, azokért ők felelnek.

Adatvédelmi elvek

Az Üzemeltető a megadott személyes adatokat a felhasználók azonosítására, valamint célzott marketingkommunikációja során használhatja föl. A személyes adatokat a vonatkozó adatvédelmi törvények maximális betartásával gondozzuk, azokat engedély nélkül harmadik személynek nem adjuk át. Az adatokat csak a felhasználási engedélyezés idejéig őrizzük. Bármikor joga van megtudni, milyen adatokat őrzünk Önről, és kérheti az adatok törlését. Ezzel azonban elveszítheti a regisztrációját, így az oldal használatáról lemond.

Szervereink automatikusan naplózzák a látogató IP-címét, valamint néhány másik technikai adatot, ezekre viszont csak statisztikai célokból van szükségünk. Ezen adatokból semmilyen módon nem lehet az Ön személyére közvetlenül rátalálni, ezeket csak a szolgáltatás fejlesztéséhez, analitikákhoz használjuk ömlesztett, anonimizált formában.

Felhívük rá a figyelmét, hogy az oldalainkon elhelyezett linkeken keresztül más szolgáltatók oldalaira juthat.

Bejelentkezés
Facebook
Az eBlogról röviden
Az eBlog egy olyan automata blogrendszer, amelyen megoszthatod mi történt veled akár képekkel, videókkal prezentálva. Használhatod akár saját személyes hírportálnak, esetleg teszt videókat stb. publikálhatsz. Saját domain felvitelre is van lehetőség, így akár céges weblapodnak-blogodnak is használhatod.